Dugo čekano pojačanje Partizana konačno stiglo pred novo duplo kolo Evrolige?
Dugo čekano pojačanje Partizana konačno stiglo?, Foto: Starsport

čeka se

Dugo čekano pojačanje Partizana konačno stiglo pred novo duplo kolo Evrolige?

Ruši monako?

Objavljeno:

Košarkaši Partizana pojačani dočekuju Monako u dvorani Aleksandar Nikolić? Meč šestog kola regularnog dela Evrolige na programu je u sredu od 20 i 45.

Pred ekipom Željka Obradovića je novi dupli program u Evroligi. Nakon Monaka sa kojim će Partizan odmeriti snage u srpskoj prestonici, sledi put za Istanbul gde crno-beli idu na megdan Fenerbahčeu.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport

Kako sada stvari stoje Partizan će u Istanbulu, ali i protiv Monaka biti lišen usluga Karlika Džonsa, startnog pleja crno-belih. Povreda koju je zaradio u meču sa Virtusom nije ozbiljnije prirode, međutim, Sudanac još uvek nije u potpunosti spreman za novo duplo kolo u Evroligi.

Karlik Džons, KK Zadar, KK Partizan
foto: FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Minulog vikenda publika u Beogradskoj areni je konačno mogla da u punom svetlu vidi letošnja pojačanje Partizana, Ajzeu Majka i Dvejna Vašingtona.

Majk je duel protiv Krke završio sa devet poena, dok je Vašington meč okončao sa 16 ubačenih poena uz dobar procenat šuta. Dileme nema da Krka nije pravo merilo, ali, energija i želja koju je Vašington pokazao na toj utakmici ulivaju nadu crno-belima pred dolazak Monaka u Beograd.

Ajzea Majk
Ajzea Majkfoto: Partizan Mozzart Bet/Dragana Stjepanovic

Izostanak Karlika Džonsa spolja morao da bi donekle nadomesti Vašington, ali i bude od velike pomoći Frenku Nilikini, Vanji Marinkoviću, Sterlingu Braunu i Ifeu Lundbergu.

Dvejn Vašington
Dvejn Vašingtonfoto: Partizan Mozzart Bet/Dragana Stjepanovic

Došlo je vreme da Partizan konačno dobije tandem pojačanja od kojih se mnogo očekuju još od dolaska u klub minulog leta?

Bonus video:

01:03

Partizan, Grobari, Evroliga, Arena

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.